Bankieren

Wij bankieren exclusief met Crelan. Dit is een 100% Belgische coöperatieve bank.

Crelan is de nieuwe bank die ontstond uit de fusie van Landbouwkrediet en Centea op 1 april 2013, maar de wortels gaan veel verder terug dan dat, tot 1937 om precies te zijn. Crelan heeft dus een rijke ervaring en knowhow die we graag aanwenden in het voordeel van onze klanten.

www.crelan.be

Rekeningen

Zichtrekening

De spil van jouw bankrelatie en van je betalingsverkeer. Met de zichtrekening van Crelan kan je al jouw inkomsten ontvangen en al je betalingen (laten) uitvoeren op de manier die je zelf verkiest. Een greep uit het aanbod:

  • Debetkaarten
  • Kredietkaarten
  • Overschrijvingen
  • Mobile app

IBAN - BIC

De BIC of “Bank Identifier Code” is een code die de bank van de rekeninghouder identificeert.
De BIC van Crelan is NICABEBB.

Spaarrekening

Crelan biedt verschillende spaarrekeningen aan, aangepast aan ieders vermogen en verwachtingen.

Kaarten

Debetkaart

Gemakkelijker en veiliger dan cash op zak. Met jouw debetkaart voer je eenvoudig, snel en in alle veiligheid betalingen en geldopnemingen uit.

Kredietkaart

Met jouw Visa Classic kan je in binnen- en buitenland aankopen doen of geld afhalen terwijl jouw rekening pas later wordt gedebiteerd. Zeer praktisch, want zo beschik je dus op elk moment over een uitstel van betaling.

Online betalen

Je betaalt in alle veiligheid met uw digipass.

Dankzij jouw bankkaart (debet- of kredietkaart) en digipass van Crelan kan je jouw onlineaankopen nog eenvoudiger en veiliger betalen.

Zelf bankieren

Crelan-online.be is dag en nacht, 7 dagen op 7 bereikbaar. Met Crelan-online.be voer je jouw courante financiële verrichtingen uit waar en wanneer jij maar wil. Een computer met internetaansluiting en een digipass volstaan om, waar je je ook bevindt, jouw overschrijvingen, permanente opdrachten, afspraken, enz. te regelen. Je hebt er ook beschikking over een historiek van jouw verrichtingen over meerdere jaren.

Kredieten

Let op, geld lenen kost ook geld

Alle kredieten zijn op maat. Contacteer ons voor een persoonlijke berekening

Woonkrediet

Het Crelan-woonkrediet wordt gekenmerkt door een grote flexibiliteit. Tijdens de looptijd kan je bijvoorbeeld een bijkomend bedrag ontlenen zonder nieuwe notariskosten. En als je Fidelio-cliënt bent of wordt, kan je bij onverwachte problemen een betaalpauze inlassen.

Met het Crelan-woonkrediet kan je naast de aankoop, bouw of verbouwing van een woning ook de aankoop van bouwgrond financieren.

Autolening

De autolening is een lening op korte termijn voor zelfstandigen en particulieren.

Op zoek naar een voordelige lening voor de aankoop van een nieuwe of tweedehandse wagen? Dan ben je bij Crelan aan het juiste adres. Raadpleeg ons voor een concrete simulatie.

Investeringskrediet

Een investeringskrediet is een krediet op middellange of lange termijn. Het financiert meestal investeringen in vaste activa. Een investeringskrediet helpt je op weg wanneer je jouw bedrijf of jouw praktijk opstart. Maar ook wanneer je in een later stadium verder investeert in jouw activiteiten, is een investeringskrediet de meest aangewezen financieringsvorm.

Kortetermijnlening

Onvoorziene uitgaven of betalingen die uitblijven zijn geen probleem meer dankzij ons aanbod kortetermijnkredieten. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen een klassiek en een hernieuwbaar kortetermijnkrediet. Het klassieke product loopt eenmalig voor een periode van maximaal 1 jaar. Het hernieuwbare krediet kan verlengd worden na elke vervaldag.

Voorafbetalingskrediet

De fiscus moedigt iedereen aan om zijn belastingen vervroegd te betalen. Met 3 specifieke leningen die Crelan u voorstelt, pluk je ook de vruchten van dergelijke belastingvermindering.

Fidelio

Het voordelenpakket voor cliënt-coöperatoren

Crelan is een bank voor iedereen, met een stevige coöperatieve verankering. Dit wil zeggen dat een deel van het (maatschappelijk) kapitaal van de bank wordt bijeengebracht door haar klanten. Cliënten die bijdragen tot het kapitaal zijn aandeelhouders of coöperanten. Zij verdienen vanwege hun vertrouwen in de bank een VIP-behandeling. Daarom heeft Crelan Fidelio uitgedacht.

Fidelio is een origineel programma met exclusieve voordelen voor cliënten-aandeelhouders.

Ontdek onze voordelen:

  • Dividend: een interessant nettorendement
  • Verdien kosten terug door met Crelan te werken
  • Andere bancaire voordelen
  • Kortingen bij partners

Contacteer ons voor meer info of surf naar www.fidelio.be

Zelf bankieren

Bancontact App

De Bancontact App is een gratis toepassing voor op jouw smartphone of tablet, die het mogelijk maakt betalingen uit te voeren tussen twee smartphones (of tablets) tot een bedrag van 250 euro. Ook jouw internetaankopen zal je kunnen betalen via de app. De app werd ontwikkeld door Bancontact/Mister Cash in samenwerking met acht banken waaronder Crelan. Ondertussen zijn nog een aantal andere banken toegetreden tot dit project..

Crelan Mobile

De Crelan Mobile App is de oplossing als je mobiel wilt bankieren waar en wanneer je maar wilt. De app is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Duits voor iOS en Android, en zowel voor smartphone als voor tablet.

Om de app te kunnen gebruiken, moet je beschikken over een abonnement voor Crelan-online, het systeem voor online bankieren van Crelan.

Ombudsman in Financiële Geschillen

Koning Albert II-laan 8 bus 2
1000 Brussel
Tel. 02 545 77 70
Fax 02 545 77 79
E-mail: ombudsman@ombudsfin.be
Website: www.ombudsfin.be

Ombudsman in Verzekeringen

De Meeûssquare 35
1000 Brussel
Tel. 02 547 58 71
Fax 02 547 59 75
E-mail: info@ombudsman.as
Website: www.ombudsman.as

Toezichthoudende autoriteit inzake kredietbemiddeling

FOD Economie, Algemene Directie Economische Inspectie
Koning Albert II-laan 16
1000 Brussel
Tel. 02 577 54 84
Website: meldpunt.belgie.be

Meer informatie nodig?

Contacteer ons!